Aydın Doğan'ın uçağında bir Kütahyalı...

Hande Fırat'ın nikahına gitmek üzere İstanbul'dan Doğan Medya çalışanları için kaldırılan özel uçakta, Ciner Medya'da yazar olan son dönemin tartışmalı ismi Nagehan Alçı da yer aldı.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ile işadamı Murat Özvardar Sheraton Otel’de yapılan nikah töreniyle dün akşam dünya evine girdi.

Nikahı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna kıydı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Kudüs toplantıları nedeniyle nikaha katılamazken, AB Bakanı Ömer Çelik’i nikaha katılması için görevlendirdi.

Çiftin şahitliğini AB Bakanı Ömer Çelik, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Murat Ezberci ve Recep Ercan Keskin yaptı.

frekjfrgre

Hande Fırat ve Murat Özvardar çiftinin nikahı öncesinde ise, Doğan Holding'de dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Hande Fırat’ın nikahı için, İstanbul’dan özel uçak kaldırıldı. Doğan Medya çalışanları bu uçakla Ankara’daki nikaha gittiler. Ancak Doğan Medya çalışanları ile aynı uçakla Ankara’ya giden bir isim dikkat çekti.

Odatv’nin haberine göre, Ciner Grubu’nun yayın organı Habertürk’ün yazarı Nagehan Alçı, Doğan Medya çalışanları ile aynı uçakla Ankara'ya gitti.

Aydın Doğan'ın uçağında bir Kütahyalı... ile ilgili etiketler Hande Fırat
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail'in Lübnan'ın güneyine yönelik hava saldırısında ölü ve yaralıların olduğu bildirildi

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyindeki 3 katlı bir binaya düzenlediği hava saldırısında ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.