Ayda'nın ambulansa taşındığı sırada tepki çeken görüntü

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra sağ çıkarılan Ayda Gezgin, hastanede tedaviye alındı. 3 yaşındaki çocuğun enkazdan çıkarılıp ambulansa sevk edildiği sırada çekilen görüntüler ise büyük tepkiye yol açtı.

Seferihisar açıklarında cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı’daki Rıza Bey Apartmanı da yıkıldı.

91 SAAT SONRA GELEN MUCİZE

Depremde Fidan Gezgin ile 3 yaşındaki kızı Ayda da enkaz altında kaldı. Ekiplerin günlerdir sürdürdüğü arama kurtarma çalışmaları sürerken depremden 91 saat sonra bir mucize yaşandı.

Ekipler, Uğur- Fidan Gezgin çiftinin kızı Ayda Gezgin'e ulaştı. Ekipler bina enkazı çevresinde hayat koridoru oluşturarak çocuğa ilk müdahalede bulundu. Serum takılan minik Ayda için enkaz altına termal battaniye indirildi.

Daha sonra ekipler minik kızı ambulansa ulaştırmak üzere omuzlarına aldı. 

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜ

Öte yandan Ayda'nın ambulansa taşıdığı sırada ortaya istenmeyen görüntüler çıktı. İtfaiyeye bağlı ekiplerin omuzlayarak Ayda'yı taşıdığı sırada bir arama kurtarma görevlisi itfaiyeciyi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kıyafetinden tutarak geri çekti. 

Çekmenin etkisiyle Ayda'nın taşındığı sedye sarsıldı.

Söz konusu görüntüler büyük tepki çekti.

Ayda'nın ambulansa taşındığı sırada tepki çeken görüntü - Resim : 2

Ayda'nın ambulansa taşındığı sırada tepki çeken görüntü ile ilgili etiketler İzmir deprem itfaiye arama kurtarma ayda

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.