Aybüke Pusat ve Engin Öztürk Sıfırın Gün Setinden Paylaştı

Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Sıfırıncı Gün dizisinden heran tanıtım gelebilir. Aralık ayında TV8'de başlaması beklenen dizinin başrollerinde Aybüke Pusat ve Engin Öztürk yer alıyor. Polis ile suç çeteleri arasında geçen hikayesiyle dikkat çeken Sıfırıncı Gün dizisinin oyuncuları arasında Berk Cankat, Sarp Akkaya, Damla Çolbay, Uğur Uzunel ve Savaş Özdemir yer alıyor.

Engin Öztürk ve Aybüke Pusat ikilisi Sıfırıncı Gün dizisi setinden paylaşım yaptı. Yakında tv8'de başlaması beklenen Sıfırıncı Gün ile birlikte ikinci kez bir araya gelecek ikili setten çok sıcak fotoğraflar paylaştı. Senaryosunu Atasoy Koç'un yazdığı Acun Medya İmzalı Sıfırıncı Gün dizisinin yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir yapıyor.

Çekimleri yurt dışında devam eden ve İstanbul'a alıınacak olan Sıfırıncı Gün dizisi Aralık ayında başlayabilir. Eğer böyle olacaksa bir iki hafta içerisinde tanıtım bekleyebiliriz.

SIFIRINCI GÜN KONUSU NEDİR?

Uluslarası suçları konu edinen ve polis ile çeteler arasında geçen aksiyon dolu bir hikayeyi ekrana getirecek olan Sıfırıncı Gün dizisi yakında tv8'de.

İşte Engin Öztürk ve Aybüke Pusat'ın paylaşımı...

 

 

 

Aybüke Pusat ve Engin Öztürk Sıfırın Gün Setinden Paylaştı ile ilgili etiketler Engin Öztürk Aybüke Pusat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.