Aybüke Pusat ev sahibi yüzünden zor günler geçiriyor! Davalık oldular...

Söz, Şahin Tepesi, Medcezir, O Hayat Benim, Hayaller ve Hayatlar gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli 26 yaşındaki genç oyuncu Aybüke Pusat'ın, Beşiktaş'ta oturduğu evin sahibi ile başı derde girdi. Ev sahibi, evin bir yıllık kirasını peşin olarak ödeyen oyuncunun evden çıkmasını isteyince konu mahkemeye taşındı.

2014 Miss Turkey 3'ncü güzeli ve oyuncu Aybüke Pusat ev sahibi nedeniyle zor günler geçiriyor. Pusat, Beşiktaş’ta oturduğu evin 1 yıllık kirası olan 41 bin TL’yi peşin olarak ödedi ancak bir süre sonra ev sahibi Cenk C., Pusat’ın evden çıkmasını istedi.

Aybüke Pusat ev sahibi yüzünden zor günler geçiriyor! Davalık oldular...

Oyuncu, kirayı peşin ödediği gerekçesiyle evden çıkmayı reddetti ve mahkemeye başvurdu. Pusat'ın bu hamlesi sonrası ise ev sahibi, Pusat’a tahliye davası açtı.

PUSAT, EV SAHİBİNİN YÜKSEK KİRA İSTEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; CENK C., Pusat ile anlaşamayınca mahkemenin yolunu tuttu. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvuran ev sahibi oyuncunun Beşiktaş'taki evinden ihtiyaç nedeniyle tahliye edilmesini talep etti. Pusat, Cenk C.'nin daha yüksek kiraya vermek için kendisini evden çıkarmak istediğini belirtti.

Aybüke Pusat ev sahibi yüzünden zor günler geçiriyor! Davalık oldular... ile ilgili etiketler Aybüke Pusat mahkeme dava tahliye davası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.