Ayasofya'nın eski imamı Mehmet Boynukalın koronaya yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Ayasofya Camii imamlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Mehmet Boynukalın, koronavirüse yakalandı. Boynukalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda tedavisinin evde devam ettiğini belirtti.

Geçici görevlendirme ile Ayasofya-i Kebir Camii’nde imamlık vazifesini yürüten Mehmet Boynukalın, geçtğimiz günlerde bu görevinden istifa etti.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ndeki akademik görevine geri dönen Boynukalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Evinde ilaç aldığını ve istirahat ettiğini belirten Boynukalın, dua istedi.

"DUALARINIZLA ÇABUK ATLATIRIZ İNŞALLAH"

Boynukalın paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Koronadan dolayı evde ilaç alıyor ve istirahat ediyorum. Dualarınızla çabuk atlatırız inşallah. Elhamdülillah alâ külli hal"

Ayasofya'nın eski imamı Mehmet Boynukalın koronaya yakalandı ile ilgili etiketler cami Ayasofya Koronavirüs İmam Mehmet Boynukalın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.