Ayasofya Camii’nde ettiği dua kabul oldu! Futbolcu Perez baba oluyor

Marsilya’dan 5.2 milyon euro bonservis karşılığında transfer ettiği 28 yaşındaki Brezilyalı stoper Luan Peres’in aşkı Gabriela Merjam, Ağustos’ta gittiği Ayasofya Camii’nde anne olmak için dua etti. Yıllardır hamile kalmak için uğraşan Merjam, bir süre önce ise 14 haftalık hamile olduğunu açıkladı. Ayasofya Camii’nin mucizesine inanan Gabriela Merjam, kızının adını da ‘Sofia’ koyacağını söyledi.

Marsilya’dan 5.2 milyon euro bonservis karşılığında transfer ettiği 28 yaşındaki Brezilyalı stoper Luan Perez’in sevgilisi Gabriela Merjam, Ağustos’ta gittiği Ayasofya Camii’nde anne olmak için dua etti. Yıllardır hamile kalmak için uğraşan Merjam, bir süre önce ise 14 haftalık hamile olduğunu açıkladı. Ayasofya Camii’nin mucizesine inanan Gabriela Merjam, kızının adını da ‘Sofia’ koyacağını söyledi.

 Ayasofya Camii’nde ettiği dua kabul oldu! Futbolcu Perez baba oluyor

Fenerbahçeli Luan Perez ve sevgilisi Gabriela Merjam'ın evlat hasreti, Ayasofya'da ettikleri duayla mucizeye dönüştü. Perez, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gabriela Merjam'ın ilk bebeklerine hamile olması haberleriyle havalara uçmuştu. Sosyal medya paylaşımları ve güzelliğiyle taraftarın yakın markajında olan Brezilyalı yenge, 14 haftalık hamileliğiyle ilgili büyük bir sırrı ilk kez paylaştı.

''AYASOFYA CAMİİ'NE GİTTİKTEN SONRA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM''

Peres ile uzun süredir bebek sahibi olmak isteyen ancak bir türlü hamile kalamayan Ağustos ayında Ayasofya Camii'ne gitti. Burada anne olmayı dileyen Gabriela Merjam, yaşadığı mucizeyi ise şöyle anlattı: "Luan ile en büyük dileğimiz, bir bebeğimizin olmasıydı. Bunun için birçok yolu denedik ancak bir türlü hamile kalamadım. Gittiğimde büyülendiğim Ayasofya Camii'nde anne olabilmeyi tüm kalbimle diledim. Ve bundan çok kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Bu, benim için tam anlamıyla bir mucizeydi."

İstanbul ve başta Ayasofya Camii'nin hayatında çok büyük bir yeri olduğunu dile getiren Brezilyalı yenge, ekledi: "Bu yüzden de kızımızın adını Sofia koymaya karar verdim."

 

Ayasofya Camii’nde ettiği dua kabul oldu! Futbolcu Perez baba oluyor ile ilgili etiketler Hamile Lucas Pérez Martínez
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.