Ay Yapım İmzalı Aile Dizisinin Başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci Oldu!

Aile dizisiyle ekrana dönecek Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Özge Özpirinçci oldu. Yakamoz dizisinde birlikte olan ikilinin uyumu eleştirilere neden olmuştu. Ay Yapım imzalı Aile dizisinin oyuncuları kimler, konusu ne? İşte detaylar...

Kıvanç Tatlıtuğ'u yıllar sonra aksiyon işinde görmek için sabırsızlanan kitleye güzel haber geldi. The Sopranos uyarlaması olan Aile dizisinde yakışıklı oyuncuya Özge Özpirinçci eşlik edecek. Daha önce Netflix işi Yakamoz S-245'te rol alan ikili daha şimdiden eleştirilere neden oldu.

KIVANÇ VE ÖZGE YİNE BİR ARADA!

Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi Kral Kaybederse ile adı anılan ancak senaryonun eline bir türlü ulaştırılmaması nedeniyle vazgeçen Tatlıtuğ eski yapım şirketi Ay Yapım'a döndü. Bir bakım doğrıu bir karar oldu. Zira yıllar sonra Kıvanç Tatlıtuğ'u bir aksiyon işinde görmek heyecan verici olacak. Kerem Çatay'ın Aile dizisi senaryosunu başarılı oyuncuya göndermesi de bunda etkili oldu. Kararın verilmesinin hemen ardından da ara verilen çekimlere yeniden başlanıldı.

AİLE DİZİSİ UYARLAMA MI? HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Özge Özpirinçci'nin Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olacağı ise yeni bir haber oldu. Aile dizisinde olta adlı bir gece kulübü işleten Aslan karakterine hayat verecek. Özge Özpirinçci ise Aslan'ın ailesini tedavi etmeye çalışan psikolog Devin rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizi Show TV'de yayınlanacak.

Siz Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci partnerliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı haberimizin altına yazabilirsiniz.

Ay Yapım İmzalı Aile Dizisinin Başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci Oldu! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Özge Özpirinçci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.