Avusturya'dan sonra Çekya da bebek katili İsrail'i destekledi!

İsrail'in Gazze'de Filistinlilere yönelik zalimce katliamları devam ederken Avusturya'dan sonra Çekya da siyonistleri destekledi. Çekya Cumhurbaşkanı Milos Zeman, Prag kalesinden Avrupa Birliği bayrağını indirip yerine İsrail bayrağını çektirdi. Bayrağın çekilmesi sırasında askeri tören düzenlenirken, bando ve mızıka ekibi de marşlarla eşlik etti.

Kadın, çocuk, bebek demeden Filistinlileri katleden İsrail'e Avusturya'dan sonra Çekya da sahip çıktı. Başta Türkiye olmak üzere pek çok ülkenin tepki göstermesine karşılık bazı ülkeler İsrail'e İsrail'den çok destek verip katliamı meşrulaştırmaya çalışıyor.

AVUSTURYA'DAN SONRA ÇEKYA DA SİYONİSTLERE DESTEK VERDİ

Dün Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'un talimatıyla Başbakanlık binasına İsrail bayrağı çekilirken, bugün de aynı desteği Çekya sergiledi.

Avusturya'dan sonra Çekya da bebek katili İsrail'i destekledi!

PRAG KALESİNE İSRAİL BAYRAĞI ÇEKİLDİ

Çek Cumhurbaşkanı Milos Zeman, Prag kalesinden Avrupa Birliği bayrağını indirip yerine İsrail bayrağını çektirdi. AB bayrağının indirilmesi ve İsrail bayrağının çekilmesi sırasında askeri tören düzenlenirken, bando ve mızıka ekibi de marşlarla bu anlarda bayrağın çekilmesine eşlik etti.

AVUSTURYA'DA BAŞBAKANLIK BİNASINA ÇEKİLMİŞTİ

Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'dan İsrail'e skandal bir destek geldi. Kurz akılalmaz bir harekete imza atarak destek için başbakanlık binasına İsrail bayrağı çektirdi. İsrail bayrağı başbakanlık binasının çatısında dalgalandırıldı.

Avusturya'dan sonra Çekya da bebek katili İsrail'i destekledi! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Çekya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.