Avustralya'da alışveriş merkezinde katliam! Çok sayıda kişi bıçaklandı, ölenler var

Avustralya'da bir alışveriş merkezinde bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. İlk bilgilere göre çok sayıda kişi öldürüldü ve yaralılar var. Ekipler bölgeye sevk edildi. Öte yandan polis operasyon başlattı. İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Reuters'ın haberine göre Avustralya'da Sidney'de bir alışveriş merkezinde bıçaklı saldırı gerçekleşti. Saldırı sırasında alışveriş merkezinde bulunan yüzlerce kişi saldırı sonrasında bölgeden tahliye edildi. Saldırının ardından kalabalık alışveriş merkezinde polis operasyonu başlatıldı.

Reuters'a konuşan iki görgü tanığı, silah seslerinin de duyulduğunu aktardı. Görgü tanıklarından biri, bir kuyumcuya sığınmadan önce yerde yatan yaralı bir kadın gördüklerini söyledi.

EKİPLER BÖLGEYE AKIN ETTİ

Eyalet polisi, bir polis operasyonunun sürdüğünü ve insanların bölgeden tahliye edildiğini söyledi ancak olaya dair daha fazla ayrıntı vermedi.

Sosyal medyadaki bazı paylaşımlarda alışveriş merkezinden kaçan kalabalıklar, polis arabaları ve acil servislerin bölgeye akın ettiği görüldü.

Olayda çok sayıda kişinin öldürüldüğü belirtildi.

Avustralya'da alışveriş merkezinde katliam! Çok sayıda kişi bıçaklandı, ölenler var ile ilgili etiketler Avustralya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.