Avustralya'da 6.9 büyüklüğünde deprem

Avustralya’ya bağlı olan ve Pasifik Okyanusu’nda yer alan Macquarie Adası açıklarında 6.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10 kilometre derinlikte meydana gelen depremde kısa süreli tsunami uyarısı yapıldı.

Avustralya’ya bağlı olan ve Pasifik Okyanusu’nda yer alan Macquarie Adası açıklarında 6.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS) tarafından yapılan açıklamada, Pasifik Okyanusu’nda yer alan ve Avustralya’ya bağlı olan Macquarie Adası açıklarında 6.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği aktarıldı. Yerel saatle 20.49’da 10 kilometre derinlikte meydana gelen depremde, herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmedi.

Avustralya'da 6.9 büyüklüğünde deprem

Depremin ardından kısa süreli tsunami uyarısı yapılırken, söz konusu uyarı yerel saatle 22.00’da kaldırıldı.

Macquarie Adası, Tazmanya'nın bin 600 kilometre güneydoğusunda, Yeni Zelanda ile Antarktika'nın neredeyse tam ortasında yer alıyor.

Avustralya'da 6.9 büyüklüğünde deprem ile ilgili etiketler Avustralya deprem Tsunami Macquarie Adası Pasifik Okyanusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.