Avustralya Başbakanı'nın eşine ''lezzetli'' dedi!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avustralya ziyaretinde Başbakan Malcolm Turnbull'un eşi Lucy Turnbull hakkında büyük bir gafa imza attı.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un ABD Başkanı Donald Trump ile olan samimi pozları ve diyalogları çok konuşulmuştu. Macron'un ABD ziyaretinden sonra gerçekleştirdiği Avustralya ziyareti de bir o kadar konuşulacak...

BÜYÜK GAF
Macron ile Avustralya Başbakanı Turnbull ikili görüşmelerinin ardından kamera karşısına geçerek açıklamalar gerçekleştirdi. Macron Turnbul'a misafirperverliğinden ötürü şükranlarını sunarken büyük bir gafa imza attı.

​Macron ortak basın toplantısında Turnbull çiftinin misafirperverliğini överken, "Hoş karşılamanız için teşekkür ederim, size ve lezzetli eşinize..." dedi.

KISA SÜRELİ ŞAŞKINLIK
Turnbull bu ifade karşısında kısa süreli bir şaşkınlık yaşarken yine de bozuntuya vermedi. Açıklamanın ardından iki lider tokalaşırken kameralara birlik pozu verdi.

Avustralya Başbakanı'nın eşine ''lezzetli'' dedi! ile ilgili etiketler Avustralya macron gaf
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.