Avustralya Açık tek kadınlar finali: Naomi Osaka-Jennifer Brady

Avustralya Açık'ta tek kadınlar finali belli oldu; Naomi Osaka-Jennifer Brady... Erken final olarak görülen Naomi Osaka-Serena Williams kapışmasından Japon raket 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 galip ayrıldı. Brady ise Karolina Muchova'yı 3 sette geçti.

Avustralya Açık'ta tek kadınlar finali belli oldu; Naomi Osaka-Jennifer Brady... Erken final olarak görülen Naomi Osaka-Serena Williams kapışmasından Japon raket 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 galip ayrıldı.

Sezon başında Adelaide'de oynanan turnuvada Osaka'yı mağlup eden ve kariyerinin 24. Grand Slam zaferi için Melbourne'e gelen Serena Williams, servis kırarak başladığı maçta 2-0 öne geçti ancak Osaka vites yükseltip ilk sette 5-2'yi buldu. 39 yaşındaki raket 2. sette de Osaka fırtınasına direnemedi ve turnuvaya yarı finalde veda etti. Unutulmaz 2018 Amerika Açık finalinden sonra rakibini 2 kez mağlup eden Serena Williams, 4 yıldır Grand Slam kazanamıyor.

Haitili bir baba ve Japon bir annenin melez çocuğu olan dünya 3 numarası Naomi Osaka, 2019'da şampiyonluk yaşadığı Avustralya Açık'ta bu kez finalde Jennifer Brady ile eşleşti.

Dünya 24 numarası Amerikalı raket Jennifer Brady, yarı finalde Karolina Muchova'yı 6-3, 4-6 ve 6-4'lük setlerle 2-1 mağlup etti. Dünya 1 numarası Ahleigh Barty'yi eleyerek gelen Çek rakibini 3 sette geçen 25 yaşındaki tenisçi Avustralya Açık'ta final görerek kariyerinin en büyük başarısına ulaştı. Tek kadınlar finali cumartesi günü oynanacak.

Avustralya Açık tek kadınlar finali: Naomi Osaka-Jennifer Brady ile ilgili etiketler Serena Williams Naomi Osaka Tenis Jennifer Brady avustralya açık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.