Karolina Muchova 1 numara Ashleigh Barty'yi eledi

Dünya 1 numarası Ashleigh Barty, Avustralya Açık'a çeyrek finalde veda etti. 2019 şampiyonu, Çek raket Karolina Muchova'ya elenmekten kurtulamadı. Sezonun ilk Grand Slam turnuvasının tek kadınlar yarı finalinde 3 ABD'li raket yer alıyor.

Avustralya Açık'ta tek kadınlar yarı finalistler belli oldu. Naomi Osaka-Serena Williams eşleşmesinin ardından bu gece sabaha karşı oynanan maçlarda Karolina Muchova ile Jennifer Brady isimlerini yarı finale yazdırdı.

Teniste sezonun ilk Grand Slam turnuvası olan Avustral Açık'ta 1 numaralı seribaşı ve 2019 şampiyonu Ashleigh Barty, turnuvaya çeyrek finalde veda etti. Dünya 17 numarası Çek raket karşısında müthiş bir başlangıç yapan ve ilk seti 6-1 kazanan Barty, 2. ve 3. sette adeta kontak kapattı. 24 yaşındaki dünya 1 numarası tanınmaz hale geldiği maçı 2-1 kaybetti. 

Kariyerinde ilk kez bir Grand Slam'de çeyrek final oynayan ve bu noktaya kadar set vermeden gelen 24 yaşındaki Muchova, 2. seti 6-3, son seti de 6-2'yle kazandı. Muchova yarı final yolunda sırasıyla Jelena Ostapenko, Mona Barthel, Karolina Pliskova ve Elise Mertens'i saf dışı bırakmıştı.

BRADY'NİN KARİYER ZİRVESİ

İki Amerikalı tenisçinin çeyrek final mücadelesinde, turnuvanın 22 numaralı seribaşı olan Jennifer Brady, dünya 61 numarası Jessica Pegula'yı ilk seti kaybetmesinde rağmen 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maça favori olarak çıkan Brady, bir Grand Slam'de yarı final görerek son yıllardaki çıkışını sürdürdü ve kariyerinin en iyi derecesini elde etti. 25 yaşındaki raket yarı final yolunda sırasıyla A. Bolsova, Madison Brangle, Kaja Juvan ve Donna Vekic'i elemişti.

Karolina Muchova 1 numara Ashleigh Barty'yi eledi ile ilgili etiketler avustralya açık Karolina Muchova Ashleigh Barty Jennifer Brady Jessica Pegula
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.