Avustralya Açık'ta ilk gün sürpriz yok; Djokovic&Halep güle oynaya

Teniste sezonun ilk Grand Slam turnuvası olan Avustralya Açık başladı... Son şampiyon Novak Djokovic ilk turu zorlanmadan geçti. Sırp raket, Jeremy Chardy'ye set vermedi. Melbourne'e şampiyonluk için gelen kadınlar 2 numarası Simona Halep ise ilk maçında nefes kesti.

Tenisseverlerin merakla beklediği Avustralya Açık, Melbourne'de oynanan ilk tur maçlarıyla başladı. Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkekler 1 numarası ve son şampiyonu Novak Djokovic, rahat turladı.

İlk turda dünya 66 numarası Fransız raket Jeremy Chardy'yle eşleşen Sırp yıldız rakibini 6-3, 6-1 ve 6-2'lik setlerle 3-0 mağlup etti. Djokovic'in 2. turdaki rakibi Francis Tiafoe oldu. 23 yaşındaki Amerikalı raket (62), ilk turda İtalyan rakibi Stefano Travaglia'yı (71) set vermeden geçti.

Erkeklerde 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal bu gece korta çıkacak. İspanyol raketin ilk turdaki rakibi Sırbistan'dan Laslo Djere... Turnuvanın favorileri arasında gösterilen 3 numaralı seribaşı Avusturyalı raket Dominic Thiem ise Alman Dominic Koepfer'le kozlarını paylaşacak.

SİMONA HALEP ZORLANMADI

Tek kadınlarda 1 numaralı seri başı Ashley Barty'in maçı bugün. 2019'da Avustralya Açık şampiyonu olan Barty bu gece Karadağlı raket Danka Kovinic'le karşılaşacak. Son şampiyon Amerikalı Sofia Kenin'in rakibi ise Maddison Ingles...

Turnuvanın favori isimlerinden Romanyalı yıldız tenisçi Simona Halep, ilk turu rahat geçti. Halep, Avustralyalı Lizette Cabrera'yı 6-2 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek ikinci tura çıktı.

Turnuvada 7 numaralı seribaşı Belaruslu Aryna Sabalenka, 2019'dan beri ilk kez korta çıkan 8 numaralı seribaşı Kanadalı Bianca Andreescu ve 9 numaralı seribaşı Çek Petra Kvitova da rakiplerini geçerek yollarına devam etti.

Avustralya Açık'ta ilk gün sürpriz yok; Djokovic&Halep güle oynaya ile ilgili etiketler Tenis avustralya açık novak djokovic Simone Halep
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.