Avukat İnal: Birilerince büyüsün mü istendi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Mustafa Doğan İnal, baro başkanlarının 19 Haziran'da başlattıkları yürüyüşle ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Eylemin gereksiz bir müdahale ile neredeyse tüm avukatların sahiplendiği bir sürece dönüştüğünü belirten İnal, "Cılız eylem, birilerince büyüsün mü istendi acaba?" diye tepkisini dile getirdi.

Ankara'da baro başkanlarının dün Anıtkabir'e ulaşmasıyla sona eden ve bir grup tarafından zafer nidalarıyla karşılanan avukatların yürüyüşü ile ilgili en çarpıcı yorum yine bir avukattan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Mustafa Doğan İnal, eylemin neden bir anda büyüyerek tüm ülkeye yayılmaya çalışıldığını sordu. İnal eylemi birilerinin büyütmek istediğini söyledi. 

Avukat İnal şu ifadeleri kullandı:

"Bazen insan gerçekten hayrete düşüyor.
Baro esnafının kişisel konumlarını savunma kaygısı ile başlattıkları eylem,gereksiz bir müdehale ile nerdeyse tüm avukatların sahiplendiği bir sürece dönüştü.
Cılız olan eylem ,birilerince büyüsün mü istendi acaba?"

"Bu maddeye göre haysiyet divanı tarafından verilecek kararlar kat'i olup aleyhine hiçbir mercie müracaat edilemez." Görüleceği üzere serbest bir şekilde ifa edilebilecek olan avukatlık mesleği yerleşik ideolojinin vesayetine alınmaktadır."

"Baro başkanları bu bağlamda avukatlığın tarihinde faşizm arıyorlarsa ,tek parti dönemine bakmaları yeterlidir."

Avukat İnal: Birilerince büyüsün mü istendi?

 

Avukat İnal: Birilerince büyüsün mü istendi? - Resim : 2

 

Avukat İnal: Birilerince büyüsün mü istendi? ile ilgili etiketler mustafa doğan inal baro başkanları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.