Avukat Feyza Altun: Dilan-Engin Polat çifti konuyu kapatmam için bana para teklif etti

Avukat Feyza Altun, Dilan Polat ve Engin Polat hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Polat çifti soruşturmasını yakından takip eden Altun, "Dilan-Engin Polat çifti konuyu kapatmam için bana para teklif etti" dedi.

Lüks yaşantısı, birden çok son model arabaları, televizyon programında yaptığı ''Günde 750 bin TL harcıyorum'' şeklindeki açıklamasıyla dikkat çeken Dilan Polat ve eşi Engin Polat haklarında çıkan kara para aklama iddialarının ardından gündem olmuştu. Polat çifti, haklarında başlatılan soruşturma kapsamında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Tüm Türkiye'nin aylardır konuştuğu Polat çifti hakkında davayı yakından takip eden avukat Feyza Altun çarpıcı bir açıklamada bulundu.

POLAT ÇİFTİ FEYZA ALTUN'A KONUYU KAPATMASI İÇİN PARA TEKLİF ETTİ!

Halk TV'de bir programa katılan avukat Feyza Altun, haklarında açılan kara para aklama ve vergi kaçırma soruşturmasından sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat'ın kendisine para teklif ettiğini iddia etti.

Ünlü avukat, "Polatgillerden para teklif edildi. 'Oluru nedir?' niye soruldu. 'Kocasının fabrikaları olmadığını söylesin. Ben de konuyu kapatayım' dedim. Söylemedi ben de devam ettim" açıklamasını yaptı.

Avukat Feyza Altun: Dilan-Engin Polat çifti konuyu kapatmam için bana para teklif etti ile ilgili etiketler Feyza Altun Dilan Polat Engin Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.