Avrupa'nın en büyük camisinin inşaatına skandal tehdit: İntikam başlıyor

Müslümanlara yönelik skandal adımların atıldığı Fransa'da devam eden dev cami inşaatına imzasız bir tehdit mektubu gönderildi. Strazburg kentinde devam eden inşaata gönderilen mektupta "Hazırlanın, camilerinizde daha önce benzeri görülmemiş saldırılara maruz kalacaksınız" ifadeleri yer aldı.

Fransa’ın Strazburg kentinde yapımı devam eden Avrupa’nın en büyük camisi Eyüp Sultan Camisi’ne tehdit mektubu gönderildi.

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, imzasız mektupta Müslümanların Fransa veya İslam arasında seçim yapmaları gerektiği savunularak “Elbette cemaatinizin çoğu İslam’ı seçecek. O zaman neden Fransa’da kalıyorsunuz?” ifadelerine yer verildi. Mektupta “Hazırlanın, camilerinizde daha önce benzeri görülmemiş saldırılara maruz kalacaksınız. Çok kalabalığız. İyi hazırlanın, intikam başlıyor.” şeklinde tehditler savuruldu.

Avrupa'nın en büyük camisinin inşaatına skandal tehdit: İntikam başlıyor

TEHDİTLER SON YILLARDA ARTTI

Milli Görüş Teşkilatları Doğu Fransa Bölge Başkanı Eyüp Şahin, bu tür tehditlerle daha önce de karşılaştıklarını, Avrupa genelinde birçok camiye ve Müslümanlara yapılan tehditlerin özellikle son yıllarda arttığını söyledi.

Avrupa'nın en büyük camisinin inşaatına skandal tehdit: İntikam başlıyor ile ilgili etiketler Fransa cami İnşaat Tehdit
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.