Avrupa'da terör alarmı! 500 şüpheli var! Her an saldırı bekleniyor...

Avrupa'nın merkezindeki ülke İsviçre'de terör alarmı verildi... Gizli servis tam 500 şüpheli belirledi... Sosyal medyada belirlenen şüphelilerin bıçak ya da araç kullanarak eylem yapması bekleniyor... Üstelik saldırılar sadece İsviçre ile de sınırlı olmayacak, tüm Avrupa'yı kapsayacak... Bilinmeyen ise saldırı ya da saldırıların zamanlaması...

Avrupa'nın merkezindeki ülke İsviçre'de terör alarmı verildi... Gizli servis tam 500 şüpheli belirledi... Sosyal medyada belirlenen şüphelilerin bıçak ya da araç kullanarak eylem yapması bekleniyor... Üstelik saldırılar sadece İsviçre ile de sınırlı olmayacak, tüm Avrupa'yı kapsayacak... Bilinmeyen ise saldırı ya da saldırıların zamanlaması...İsviçre istihbarat ajansı, Avrupa çapında çok sayıda terör saldırısı beklendiğini duyurdu.

Uluslararası haber ajanslarının dünyaya son dakika koduyla geçtiği habere göre, İsviçre Gizli Servisi araç veya bıçaklı saldırılar bekliyor.

isvicIre_polis

Risk seviyesinin yükseldiğini belirten İsviçre İstihbarat Ajansı, sosyal medyada 500'den fazla şüpheli tespit etti. Söz konusu kullanıcılar, terör örgütü DAEŞ'le bağlantılı.

İsviçre Savunma Bakanına göre, asıl soru terör saldırısının olup olmayacağı değil maalesef ne zaman olacağı.

DAEŞ, son bir yıl içinde Fransa, İngiltere, Almanya ve İsveç'te kamyon veya otomobil kullanarak saldırılar düzenledi. Fransa Nice, Almanya Berlin, İngiltere Londra ve İsveç Stockholm'deki saldırılarda onlarca kişi yaşamını yitirmişti.

Avrupa'da terör alarmı! 500 şüpheli var! Her an saldırı bekleniyor... ile ilgili etiketler İsviçre DAEŞ terör alarmı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.