Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü!

Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol takımımız yurda döndü.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanan CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı taşıyan uçak, İstanbul'a iniş yaptı.

Şampiyon voleybolcular havalimanında coşkulu taraftarlar ve çok sayıda basın mensubu tarafından karşılandı.

Kaptan Eda Erdem'in açıklamaları:

"YOĞUN DUYGULARLA KAZANDIK"

"Cumhuriyetimizin 100. yılında çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Çok iyi bir ekibiz. Tüm ülkeyi arkamızda birleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Çok güzel bir maç oldu Sırbistan'la ve yoğun duygularla kazandık. Önce olimpiyat kotasını almak istiyoruz."

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli'nin açıklamaları:

“Bizim için harika bir yaz oluyor. Takımımdaki herkesle gurur duyuyorum. Bu ülkeyi sevindirebildiğimiz için çok gururluyuz. Böyle bir yaz olacağını biliyordum. Türkiye’deki voleybolun ne kadar üst bir seviyede olduğunun farkındaydım. Takıma ilk geldiğimde ‘bu yaz hayatınızdaki en güzel yaz olabilir’ demiştim. Görevimiz kesinlikle tamamlanmadı. Şu an bu anı yaşamak çok güzel çünkü biz bu anlar için yaşıyoruz. Kutlamak için birkaç günümüz var, sonrasında yeni hedeflere odaklanacağız. Kesinlikle sizden biri gibi hissediyorum.”

Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! ile ilgili etiketler voleybol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.