Avrupa mavrupa değil: Kahpe Bizans!

Bir illüzyondan ibaret olduğu aşikar olan "yüksek demokrasi standartları" ve sözde "insan haklarına verdikleri değerler" ile kendilerine bir ütopya inşa eden Avrupa medeniyeti, olası bir kriz halinde nasıl gaddarlaşıp, insanlıktan uzaklaştığını tarihinde örnekleri sıkça görüldüğü üzere bir kez daha gösterdi.

Yeni bir yaşam kurmak umuduyla ülkelerindeki savaşlardan kaçarak Avrupa sınırına dayanan mülteciler Batı'nın gerçek yüzü ile yüzleşti.

Avrupa Birliği üyesi Yunanistan'ın sınırına dayanan göçmenler Yunan güvenlik güçlerinin insanlık dışı muamelesi ile karşılaştı.

Avrupa mavrupa değil: Kahpe Bizans!

TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR!

Göçmenlere önce gaz bombası ve coplarla saldıran Yunan polisi ve askeri daha sonra mermi ile hedef gözeterek vahşet uygulamaya başladı.

Sınır kapısı çevresinde bekleyen bir grup göçmenin bu sabah sınırı geçmek istemesi üzerine önlem alan Yunan güvenlik güçleri, ateş açtı.

Pazarkule Sınır Kapısı'nda düzenlenen saldırıda 1 kişi öldü 5 kişi de yaralandı. Valilik, TBMM İnsan Hakları Komisyonu'nun da saldırıya şahit olduğunu vurguladı ve Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nda soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Avrupa mavrupa değil: Kahpe Bizans! - Resim : 2

BAKAN SOYLU'DAN SERT SÖZLER

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yunan polislerinin mültecilere ateş açmasına sert tepki gösterdi.

Soylu, Yunanistan polislerinin sınırda 1 mülteciyi daha öldürmesiyle ilgili "Bunların milyonda 1'ini Türkiye yapsa hem Avrupa hem de Avrupa'nın Türkiye'deki elemanları ayaktaydı" açıklaması yaptı.

"Yunanistan uluslararası kuralları çiğneyip insan hakları ihlallerine devam ediyor çünkü Avrupa şımartıyor" diyen Soylu, şunları kaydetti: "Bunların milyonda 1'ini Türkiye yapsa hem Avrupa hem de Avrupa'nın Türkiye'deki elemanları ayaktaydı."

Avrupa mavrupa değil: Kahpe Bizans! - Resim : 3

Avrupa mavrupa değil: Kahpe Bizans! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Suriye Yunanistan Yunan Bizans
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.