Avrupa futbolunun en büyüğü Real Madrid!

Real Madrid ile Juventus arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali nefesleri kesti. Real Madrid rakibi 4-1 yendi ve kupayı müzesine götürdü. Real Madrid Şampiyonlar Ligi kupasını üst üste ikinci kez götürerek tarihe geçti. Juventus Real Madrid maçının özeti ve golleri haberimizde...

Şampiyonlar Ligi Finali’nde Juventus ve Real Madrid karşılaştı. Kazanan 4-1’lik skorla bir kez daha Cristiano Ronaldo ve arkadaşları oldu.

Galler Ulusal Stadyumu’nda oynanan maçta Real Madrid’in gollerini Ronaldo (20 ve 64), Casemir0 (61) ve Asensio (90) kaydederken Juventus’un tek golü 27’de Mandzukic’ten geldi.

Real Madrid, üst üste ikinci son dört sezonda da üçüncü kez kupanın sahibi olurken tarih de yazmayı başardı. 92-93 sezonunda format ve isim değiştirerek UEFA Şampiyonlar Ligi adını alan organizasyonda ilk kez bir takım şampiyonluğunu korumaya başardı. Madridliler toplamda 12. kez kupanın sahibi oldu.

Ayrıca Ronaldo, yeni formatta üç farklı finalde gol atmayı başaran ilk oyuncu oldu. Juventus Real Madrid maçının özeti ve golleri haberimizde bulabilirsiniz

JUVENTUS REAL MADRİD MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu sezon Devler Ligi’nde bütün sezon boyunca yalnızca üç gol yiyen Juventus ise finalde Ronaldo ve arkadaşlarına engel olamadı. 2014-2015 sezonunda Barcelona’ya yenilen Juventus için tarih tekerrür ederken İtalyan temsilcisinde Cuadrado 84’te ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın ardından Real Madrid'li futbolcular büyük sevinç yaşadı.

JUVENTUS-REAL MADRİD MAÇINDAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Maçta ilk düdük çaldı.

4. dakikada Juventus etkili geldi. Gonzalo Higuain'in ceza sahası dışından çektiği şutta kaleci Keylor Navas topu iki hamlede kontrol etti.

GOL | Cristiano Ronaldo, dakika 19'da skoru 1-0 yaptı.

GOL | Mandzukic'ten efsane bir gol. Mandzukic attığı rövaşeta golü ile skoru 1-1'e getirdi.

Maçta ilk yarı sona erdi.

Maçta ikinci yarı başladı.

55. dakikada Modric ceza sahası dışından iyi bir vuruş yaptı. Ancak top kaleci Buffon'da kaldı.

GOL | Müthiş bir gol daha. Real Madrid, Casemiro'nun ceza sahası dışından attığı muhteşem golle maçı 2-1'e getirdi.

GOL | Cristiano Ronaldo dakika 64'de attığı golle skoru 3-1'e getirdi. Artık Real Madrid kupaya çok yakın.

GOL | Real Madrid, Asensio'nun attığı golle maçı 4-1'e getirdi.

Avrupa futbolunun en büyüğü Real Madrid! ile ilgili etiketler juventus real madrid maçını canlı izle trt 1 canlı izle şifresiz izle şampiyonlar ligi finali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.