AVM'de dehşet: Pompalı tüfekle ateş açıp kaçtılar! O anlar saniye saniye kamerada...

Bursa'da bir alışveriş merkezinde dehşet dolu anlar yaşandı. Eğlence mekanlarının bulunduğu bölgede iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Pompalı tüfek ile havaya rastgele ateş açan saldırganlar kaçtı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Olay, merkez Nilüfer İlçesi, Nilüfer Hatun Caddesi üzerinde bir alışveriş merkezinde yaşandı.

İddiaya göre, kimlikleri henüz bilinmeyen iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın büyümesiyle şüphelilerden biri aracından aldığı pompalı tüfekle eğlence merkezinin ortasında havaya rastgele ateş açtı.

ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİ

Eğlence merkezindeki vatandaşlar endişe içinde kaçarken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

AVM'de dehşet: Pompalı tüfekle ateş açıp kaçtılar! O anlar saniye saniye kamerada...

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Ortalığı savaş alanına çeviren şahıslar, olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, dehşet anları vatandaşların amatör kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis, bölgede inceleme yaparak şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

AVM'de dehşet: Pompalı tüfekle ateş açıp kaçtılar! O anlar saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Bursa Nilüfer AVM

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.