AVM yangınında işletme sahibinden korkunç iddia: "Dükkanımı yaktılar"

İstanbul Levent’te bulunan Metro City adlı alışveriş merkezinde çıkan yanında işletmenin sahibi konuştu. Burak Karabacak, dükkanının yakıldığını iddia ederek AVM’nin merkezi yönetiminden şikayetçi olduğunu söyledi.

İstanbul Levent’te saat 12.45 civarlarında Büyükdere Caddesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler çatıyı sararken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gelerek yangına müdahalede bulundu. Yangından ölen ya da yararlanan olmadığı kaydedildi.

İşletme sahibi Burak Karabacak, “Dükkanımı alışveriş merkezi yaktı. Son zamanlarda çık diyorlardı bana. Ben 20 milyon liradan fazla harcadım. Ben İstanbul'un en güzel gece kulübünü açtım oraya. Dükkanın 7 ay tadilatıyla uğraştım. 2 ay açık tuttum. 2 ayın sonunda her gün benim dükkanıma zabıtayla adam yolladılar. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Miroğlu tarafından organize edilmiş bütün site sakinleri benim dükkanıma her gün zabıtayla adam yolladı. Yangının neden çıktığını bilmiyorum. Mantıklı geliyor mu size neden alışveriş merkezinin sadece orası yanıyor, zaten istenmiyorum ben. Dükkanım 2 aydır mahkemece mühürlü zaten. İçeri beni bile sokmuyorlar. Ben zaten alışveriş merkezinin yönetiminden şikayetçiyim. Her şeyim gitti benim şu an kül oldu” dedi.

İşletme sahibi Burak Karabacak ve arkadaşı dükkanına girmek isterken, "Benim işletmem, benim ekmeğim burası" diye isyan edince polis ekipleri kişiyi sakinleştirmeye çalıştı.

AVM yangınında işletme sahibinden korkunç iddia: "Dükkanımı yaktılar" ile ilgili etiketler Metro City İstanbul Levent AVM
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.