Avlu, Netflix'te mi yayınlanacak?

Avlu dizisi Netflix'te mi yayınlanacak? Geçtiğimiz sezona damgasını vuran yapımlar arasında yer alan Avlu izleyicilerin büyük beğenisini topluyor. Başrolünde Demet Evgar ve Ceren Moray gibi isimlerin yer aldığı dizinin Netflix'te yayınlanacağı iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Avlu dizisi Netflix'te mi yayınlanacak? Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Avlu dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile adından söz ettiriyor. Sevilen dizi ile gündeme bomba gibi bir iddia düştü. Avlu'nun Netflix'e satıldığı iddia ediliyor. Merak edilen detaylar haberimizde...

Başta, başrol oyuncusu Nursel Köse olmak üzere birçok oyuncunun diziden ayrılması ile sona eren 2. sezonun ardından, gözler "3. sezon olacak mı?" sorusuna çevrildi.

AVLU DEVAM EDECEK Mİ?

Diziler.com'un haberine göre; Yapımcı Hayri Aslan'ın Netflix ile görüşme yaptığı ve bu nedenle Star TV'nin hiçbir açıklama yapmadan yeni bölümü yayın akışından kaldırdığı iddiaları, 2. sezonun en çok konuşulan haberleri arasına girmişti. Bu iddiaları güçlendiren en net açıklama, dizide Deniz karakteri ile başarılı oyunculuk performansını sergileyen Demet Evgar'dan geldi.

Güzel oyuncu, "Dizimiz Netflix Original'a satıldı. Netflix tarihinde bir ilk aslında... Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix Original olarak almıyor, Netflix olarak alıyor. O yüzden çok gurur duyuyorum" açıklamaları ile, Avlu'nun 3. sezonu hakkında çıkan soru işaretlerine de son vermiş oldu.

AVLU 1.SEZON

Deniz (Demet Evgar) eşinden şiddet gören bir kadındır. Bir gece eşinden şiddet gördüğü sırada eşi kaza sonucu silahla vurulur. Deniz, eşini vurduğu gerekçesiyle tutuklanır, ancak tetiği çeken Deniz'in kızıdır. Deniz, suçu üstlenir, hapishaneye gönderilir. Hücresinde gönderildiği an Azra (Ceren Moray) ve arkadaşlarıyla tanışır. Azra, Kudret (Nursel Köse) ile birlikte mahkumlar arasında sözü geçen iki kişiden biridir. Azra ve arkadaşları Kudret'in grubuyla çatışma içindedir. Müdire Nihal (Şebnem Dönmez) Azra ve Kudret'i idare etmeye çalışmaktadır. Deniz, kızına ulaşmak için Azra'nın grubundan yardım alır, aradığı sırada eşinin kardeşi Nilgün'e (Rüçhan Çalışkur) denk gelir. Nilgün, hapishane yönetimine bu konuşmayı ihbar eder. Müdire Nihal, Deniz'in Azra ile olan bağlantısını sorgular, arama emri çıkartarak her yeri aratır ancak bir şey bulamaz. Azra'yı kontrol etmekte zorlandığını hisseden Nihal, Kudret'i hücre hapsinden çıkarıp Azra'nın bulunduğu bloğa gönderir. Bloğa geri dönen Kudret, Deniz'i kendi safına çekmeye çalışır. Deniz, Kudret'in bu isteğini reddeder. Geri dönen Kudret, Azra'yı yıkma planları yapar. O sırada Deniz eşi Hakan (Teoman Kumbaracıbaşı), şikayetini geri çeker. Hapishaneden çıkmasına az bir süre kala Deniz kendini Azra ve Kudret'in gruplarının kavgasının içinde bulur, Azra'nın grubundan bir kadın çocuğunu Deniz'e emanet eder. Kavga sırasında hapishane iyice karışır. Kudret, daha önceden planladığı bir biçimde hücresine döner, Azra'nın kendisini takip etmesini sağlayarak Azra'yı pusuya düşürür. Müdire Nihal, olaya müdahale etmek için gittiği sırada bilinmeyen bir kişi tarafından öldürülür. Deniz, karmaşadan dolayı kaybettiği çocuğu ararken Müdire Nihal'in cesediyle karşılaşır, o sırada tüm gardiyanlar ve mahkumlar Deniz'i Müdire Nihal'in cesedinin yanında görecektir. Yoğun bakıma kaldırılan Müdire Nihal ölür, savcı ve Nihal'in kocası Murat Deniz'i suçlamaktadır. Kudret, Deniz'e kendisinden olma karşılığında bu durumu halledebileceğini söyler ancak Deniz yine reddeder. O sırada Deniz'in kızı Ecem (Eslem Akar) her şeyi itiraf edip annesini kurtarmak ister, Deniz bu durumu engellemek için kızına ulaşmaya çalışır, görüşme günü Kudret tarafından çamaşırhaneye kitlenir. Kudret ayrıca Müdire Nihal'in bilekliğini Deniz'in hücresine koydurur, o sırada eşinin eşyalarının eksik olduğunu fark eden gardiyan Murat, yönetime bu durumu bildirerek arama yapılmasını ister, arama sonucu Nihal'in bilekliği Deniz'in hücresinde bulunur. Müdire Nihal'i öldürmekle suçlanan Deniz, mahkemeye çıkartılır. Savcı Deniz'in ağırlaştırılmış müebbet ile yargılanmasını talep eder.

Avlu, Netflix'te mi yayınlanacak? ile ilgili etiketler Avlu Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.