Avengers Infinity War konusu nedir?Hasılat rekoru!

Avengers Infinity War filminin vizyon tarihi gelmesi ile birlikte hayranları sinema salonlarına yöneldiler. Sinemaseverlerin beklediği Avengers: Infinity War' (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) vizyona girdiği ilk iki günde hasılat rekoru kırdı. Herkes filmin rekorunu merak ediyor. Peki Avengers Infinity War konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Hasılat rekoru ne kadar? Detaylar haberimizde..

Joe Russo ve Anthony Russo'nun yönetmen koltuğunda yer aldıkları Avengers Infinity War filmi herkes tarafından büyük ilgi gördü. Vizyona girdiği ilk 2 günde 240 milyon dolar hasılata ulaştı. Macere ve aksiyonun tavan yaptığı dizi herkes tarafından merak ediliyor. Peki Avengers Infinity War konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Hasılat rekoru ne kadar? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Avengers Infinity War konusu nedir?Hasılat rekoru!
 
 
Takvim'in haberine göre; 'Avengers: Infinity War' filmi, en iyi Disney, en iyi Marvel ve en iyi süper kahraman unvanını elde etti.
 
'Star Wars: The Force Awakenes', 247,9 milyon dolarlık açılış hasılatı elde etmişti.
 
 
KONUSU
 
Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehlikeye girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımız elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır...
 
OYUNCULAR
 
Robert Downey Jr., Scarlet Johanson,  Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo 
 
ROBERT JOHN DOWNEY
Robert John Downey, Jr. Oscar'a aday olmuştur, BAFTA ve Altın Küre sahibi Yahudi asıllı Amerikalı oyuncu. Natural Born Killers, Sherlock Holmes, Good Night, and Good Luck., Kiss Kiss Bang Bang, Zodiac ve Iron Man gibi filmler ile tanınır.
 
4 Nisan 1965’te New York’ta doğmuştur. Aktör, yazar, prodüktör ve yönetmen olan Robert Downey Sr.’nin oğlu olan Downey Jr., 1970 yılında babasının çevirdiği Pound adlı filmde küçük bir rol alarak sinema kariyerine başlamıştır. Aynı zamanda iyi bir müzisyen de olan Robert Downey Jr., 80’lerin sonu ile 90’ların başında rol aldığı filmler ile üne kavuşmuştur. Ona ilk ün getiren rolü 1987 yapımlı Less Than Zero isimli filmde canlandırdığı uyuşturcu bağımlısı genç rolüyle olmuştur. Buradaki başarısı onu daha sonra Air America ve Soapdish gibi büyük yapımlara götürmüştür. 1992 yılında oynadığı Chaplin filmindeki Charlie Chaplin rolü ile en iyi aktör dalında oskar ödülüne aday gösterilmiştir. Annesinin Alman asıllı olmasına karşın babası ise Yahudi asıllıdır.Ayrıca otoriteler tarafından En başarılı aktörler arasında gösterilir.
 
90’lı yılların sonlarında uyuşturucu bağımlısı olmuş, bir süre hapis yatmış, ancak 2000 yılında bu bağımlılıktan da kurtulmuş bir şekilde Ally McBeal adlı TV dizisi ile kariyerine başarılı bir dönüş yapmıştır. Bu dizideki başarısı ona Altın Küre Ödülünü kazandırmış, ayrıca Emmy ödülüne aday gösterilmiştir. Ancak ilk sezon bitiminde aktörün yeniden uyuşturucuya başlaması nedeniyle prodüktör tarafından dizi ile ilişkisi kesilmiş, Downey Jr. bir yıllık bir tedavi ve 3 yıllık deneme süresinden sonra ancak 5. ve son sezonda küçük bir rol ile Ally McBeal’e dönebilmiştir. Babasının projelerinde kısa roller alarak aktörlüğe başladı.Yirmili yaşlarda Saturday Night Live adlı programa katılarak şöhret buldu, ancak 1985 yılında kovuldu. İsmi Pretty Pink filmi için geçmesine rağmen oynamadı. En büyük rolü 1987 yilinda Less Than Zero filminde idi, karakterin adı Julian Wells idi ve kritikler onu övmekten bıkmadı.
 
2004 yılında ilk albümünü (The Futurist) çıkaran, 2005 yılında 3, 2006 yılında 7 filmde rol almıştır.
 
SCARLETT JOHANSSON
 
Scarlett Johansson, 1984 yılında New York City'de doğdu. Babası, Karsten Johansson Danimarkalı bir mimar, dedesi Ejner Johansson ise senaryo yazarı ve yönetmendi. Annesi Melanie Sloan ise Polonyalı Aşkenaz bir yapımcıdır. Kardeşi Vanessa Johansson da bir aktristir. Diğer erkek kardeşinin ismi Adrian'dır. Ve ondan üç dakika sonra doğan Hunter Johansson isminde bir ikiz kardeşi vardır.
 
27 Eylül 2008 tarihinde "Two Guys and a Girl" dizisindeki Berg ve Blade III'de rol alan Ryan Reynolds ile Kanada'da aile arasında düzenlenen bir törenle evlendi.Ancak Ryan Reynolds'ın Sandra Bullock ile görüntülenmesinden sonra boşandılar. 2012 Kasım ayında Fransız gazeteci Romain Dauriac ile birlikteliği başladı. Eylül 2013 tarihinde çift nişanlandıklarını açıklamışlardır 2014 yılında ilk çocuğuna hamile olan Johansson Fransa'da yaşamaya başladı.Çiftin Rose adını verdikleri kızları 2014 yılının Eylül ayında dünyaya gelmiştir.
 
Film kariyerine 1994 yılı yapımı North filmi ile başladı. O yıllarda Home Alone 3 , Little Girl, Manny & Lo , If Lucy Fell gibi birçok filmde rol aldı. 1998 yılında Robert Redford ve Kristin Scott Thomas ile birlikte kamera karşısına geçtiği The Horse Whisperer filmi, ve 2001 yılı yapımı Ghost World filmi ile birlikte tanındı.
 
2003 yılında Lost in Translation ve İnci Küpeli Kız filmlerinde yer aldı.Lost in Translation ile Venedik Film Festivalinde En İyi Aktris ödülü aldı. Aynı yıl bu iki film ile iki ayrı Altın Küre adaylığı kazandı. Aynı şekilde En İyi Aktris dalında iki ayrı adaylığı olduğu BAFTA'yı Lost in Translation ile birlikte aldı.
 
Haziran 2004'te Akademi Ödülleri'ni dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'ne katılmak için davet aldı. O yıl The Perfect Score, In Good Company ve A Love Song for Bobby Long filmlerinde rol aldı. A Love Song for Bobby Long filmi ile bir kez daha Altın Küre'ye aday gösterildi.
 
2005 yılında Ewan McGregor ile birlikte bir Michael Bay filmi olan The Island filminde rol aldı. Aynı sene Woody Allen'ın yönettiği Match Point filminde yer aldı ve bu filmdeki rolü ile Altın Küre'ye En İyi Yardımcı Aktris dalında aday gösterildi. Ayrıca Hollywood'un genç yetenekleri arasında gösterilmektedir.
 
 
 
 
Avengers Infinity War konusu nedir?Hasılat rekoru! ile ilgili etiketler avengers infinity war konusu nedir hasılat rekoru
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.