Avcılar'daki ikinci patlama anı kamerada

İstanbul Avcılar’da iki binanın arasındaki ayakkabıcı dükkanındaki patlama sonrasında yamgın çıkmıştı. Vatandaşların kendilerini dışarıya attığı sırada yaşanan ikinci patlama anı cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İstanbul'un ilçesi Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Mahir Sokak'taki iki bina arasında bulunan bir ayakkabı dükkanında henüz bilinmeyen bir sebeple patlama yaşanmış ve ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralanmıştı.

Yaşanan şiddetli patlama nedeniyle, ayakkabı dükkanının yanındaki binanın duvarı yola yıkılırken, işyerindeki söndürme çalışmaları sonrasında arama kurtarma köpekleriyle arama yapılmıştı.

Ayakkabı dükkanında yaşanan patlama sonrasındaki yangın sırasında ikinci bir patlama yaşandığı öğrenildi. Vatandaşların kendilerini dışarıya attığı sırada yaşanan ikinci patlama anı cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

YARALANAN 4 KİŞİ AYNI AİLEDEN

Avcılar’da iki bina arasında bulunan 3 katlı ayakkabı imalathanesinde iddialara göre yaşanan doğalgaz patlaması sonucu 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Olayda yaralanan 2 kişinin hastanedeki tedavisi devam ederken aynı aileden 2 kişinin ise tedbir amaçlı hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

EVLERİNE GİDERKEN SOKAĞA SAVRULDULAR

Sokak içerisinde 55 ve 53 kapı numaralı iki bina arasındaki 3 katlı ayakkabı imalathanesinde iddialara göre doğalgaz patlaması yaşandı. Ayhan Pehlivan ve Fikriye Pehlivan çiftleri 55 kapı numaralı binanın girişinde evlerine çıktıkları sırada patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle iki kişi sokağa savrulurken o sırada çiftin evde bulunan çocukları Nilay Pehlivan(17) ve Miraç Pehlivan(12) korku ve panikle evden sokağa çıktı.

Büyük bir gürültüyle sokağa dökülen mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan binaya müdahale etti. Sağlık ekipleri ise patlamada ağır şekilde yaralanan Ayhan Pehlivan ve Fikriye Pehlivan’a olay yerinde ilk müdahalelerini gerçekleştirdi. Ayhan Pehlivan Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’ne kaldırılırken eşi Fikriye Pehlivan Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi’ne götürüldü. Anne ve babasını yerde kanlar içinde gören Nilay Pehlivan ve Miraç Pehlivan şok geçirdi. Sağlık ekipleri iki kardeşi tedbir amaçlı Avcılar’da bulunan özel bir hastaneye kaldırdı.

İHA

 

Avcılar'daki ikinci patlama anı kamerada ile ilgili etiketler Avcılar patlama ayakkabı dükkanı patlama anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.