Avcılar'da sokak ortasında kadını tokatladı, vatandaşlar sadece izledi!

İstanbul Avcılar'da bir adam gece saatlerinde sokak ortasında sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı bir kadını tokatladı. Gece saatlerinde yaşanan olay bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Avcılar’da bir adam gece saatlerinde sokak ortasında sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı bir kadını tokatladı. Yaşanan olay cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
Olay dün gece saatlerinde Avcılar’da yaşandı.

Avcılar'da sokak ortasında kadını tokatladı, vatandaşlar sadece izledi!

İddiaya göre, sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir adamla kadın sokakta tartıştı. Tartışma sonrasında öfkelenen adam kadını tokatlamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar ise bu duruma karışmadı. Kadınla adam daha sonra ise ayrı ayrı araçlara binip olay yerinden ayrıldı. Yaşanan anlar ise bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Avcılar'da sokak ortasında kadını tokatladı, vatandaşlar sadece izledi! - Resim : 2

Avcılar'da sokak ortasında kadını tokatladı, vatandaşlar sadece izledi! ile ilgili etiketler kadına şiddet Avcılar Şiddet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.