Avcılar'da infaz! Yol ortasında vurdular, ölmeyince dönüp kafasına sıktılar

Avcılar’da motosikletli saldırganlar yolda yürüyen bir kişiyi silahla vurdu. Adamın yaralanarak yere düştüğünü gören şüpheliler, olay yerine tekrar dönerek kafasına birkaç el daha ateş etti. Kayıplara karışan saldırganların yakalama çalışmaları sürüyor.

İstanbul'un ilçesi Avcılar'a bağlı Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde, motosikletli 2 şüpheli sokak ortasında gördüğü Hürkan Özkan'a henüz bilinmeyen nedenle silahla ateş etti. Özkan’ın yaralanarak yere düştüğünü gören şüpheliler, olay yerine tekrar dönerek Özkan'ın kafasına birkaç el daha ateş etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Özkan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri, emniyet şeridi çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis, olay yerindeki kurşun kovanlarını ve bazı delilleri toplayarak incelemek üzere Emniyet’e götürdü.

Avcılar'da infaz! Yol ortasında vurdular, ölmeyince dönüp kafasına sıktılar

Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları devam ederken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan Hürkan Özkan'ın 25 adet suç kaydı olduğu öğrenildi.

Mahalle sakini Hayrani Adıyaman, “Evde tespih diziyordum. O ara 3 el silah sesi geldi. 2’inci sefer silah sesi geldiğinde, adamın vurulduğunu söylediler. Adamı vurmuş, adam yere düşmüş. Ölmedi diye de gelip 3 tane kafasına sıkmış” dedi.

İHA

 

Avcılar'da infaz! Yol ortasında vurdular, ölmeyince dönüp kafasına sıktılar ile ilgili etiketler Avcılar infaz silahlı saldırı Hürkan Özkan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.