Avcılar’da geri dönüşüm fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı

Avcılar’da bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın drone ile havadan görüntülendi.

Avcılar’da plastik, naylon ve hurda geri dönüşümü yapılan fabrikada yangın çıktı. İddiaya göre, fabrikadaki havalandırma motorunun patlamasıyla çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle fabrikayı tamamen sardı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ilçeden itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını söndürme çalışması yaparken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı.

İçerideki işçilerin durumu erken fark ederek dışarı çıkmasıyla olası faciadan dönüldü. Yangın yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından tamamen kontrol altına alındı.

Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı öğrenilirken, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın drone ile havadan görüntülendi.

İHA-DHA

 

 

 

 

Avcılar’da geri dönüşüm fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı ile ilgili etiketler İstanbul Avcılar Yangın geri dönüşüm fabrikası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.