Avcılar'da gaz kaçağı patlaması! Korku dolu anlar kamerada... "Mutlaka değiştirin" uyarısı...

Avcılar'da bir halı yıkama atölyesinde tüp hortumundaki sızıntı nedeniyle patlama yaşandı. Yüreklerin ağza geldiği o anlar kameralara saniye saniye kaydedilirken o anları anlatan Mahmut Bingöl, "Mutlaka her akşam başlığı çıkarmak gerekiyor. Aksi halde sızan gazla çok büyük patlama olurdu." dedi.

Avcılar'da meydana gelen olayda, tüp hortumundaki sızıntı nedeniyle patlama meydana geldi. Patlama güvenlik kamerasına yansıdı.

Kahvaltı hazırlamak için set üstü ocağın ateşleme düğmesine bastığını anlatan Mahmut Bingöl, gaz sızıntısını fark etmediğini söyledi.

Avcılar'da gaz kaçağı patlaması! Korku dolu anlar kamerada... "Mutlaka değiştirin" uyarısı...

"MUTLAKA HER AKŞAM BAŞLIĞI ÇIKARMAK GEREKİYOR"

Bingöl, ''Tüpü açmaya çalıştım, ocağa bağlı hortumda gaz kaçağı varmış. Her akşam dedantörü çıkarır, sabah tekrar takarız. Kullanmadan önce yine dedantörü taktım. Hortumdaki kaçaktan sızan gaz patlamaya neden oldu.

Özellikle ev hanımlarını uyarmak isterim. Mutlaka her akşam başlığı çıkarmak gerekiyor. Aksi halde sızan gazla çok büyük patlama olurdu'' dedi.

Tüpün erken kapatılması yangını önlerken, Mahmut Bingöl'ün iki bacağında yanıklar oluştu.

Avcılar'da gaz kaçağı patlaması! Korku dolu anlar kamerada... "Mutlaka değiştirin" uyarısı... - Resim : 2

 

Avcılar'da gaz kaçağı patlaması! Korku dolu anlar kamerada... "Mutlaka değiştirin" uyarısı... ile ilgili etiketler Avcılar İstanbul patlama gaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.