Avcılar filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Avcılar filminin konusu nedir? Bugün Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak olan Avcılar filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu ve kaçta başlayacağını merak edenler arama motorlarından araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki, Avcılar filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Avcılar filminin konusu nedir? Avcılar filmi bugün Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını ve konusunu merak edenler araştırma yapmaya devam ediyor. Avcılar filminin oyuncu kadrosunda Robbie Amell, Alexa PenaVega, Victor Garber, Kira Clavell yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Nisha Ganatra oturuyor. Peki, Avcılar filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Avcılar (The Hunters) ile ilgili görsel sonucu

AVCILAR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İki kardeş, ailelerinin kaybolmasından sonra öğrenirler ki aileleri kendilerini masallardaki büyülü nesneleri bulmaya ve korumaya adamışlardır. Anne ve babaları kaybolan kardeşler ailelerini bulmak ve dünyayı kötülüğün pençesinden kurtarmak için eski dostları Mason’dan yardım isterler ancak fark ederler ki düzenbaz Mason, Flynn'lerin korumaya çalıştığı her dileği gerçekleştirebilen büyülü aynanın peşindedir. Bu ayna Pamuk Prenses'in kaderinde de önemli bir role sahip olmuş olan aynanın ta kendisidir.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Avcılar filmi saat  21:45 - 23:30 arasında yayınlanacaktır. 

 
Avcılar filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Beyaz TV canlı izle 2020 Sinema film film izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.