Avcılar Belediyesi'nin 100'üncü yıl etkinliğine tepkiler büyüyor

CHP Avcılar Belediyesi’nin Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları için düzenlediği etkinlik sosyal medyada tepki çekti. '100. yılda 100 komşunuzla Zumba' ismiyle düzenlenen etkinlikte katılımcıların 'Mezdeke' ile dans ettiği görülüyor.

Avcılar Belediyesi Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında '100. yılda 100 komşunuzla Zumba' isimli bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikte görüntülerde Cumhuriyet temalı kırmızı kıyafetlerle kadınların 'Mezdeke' eşliğinde Zumba Dansı yapması tepki çekti.

SOSYAL MEDYADA DA PAYLAŞTILAR

Avcılar Belediyesi'nin sosyal medya hesabında paylaşılan etkinlik görüntüleri için şu ifadeler kullanıldı:

Avcılar Belediyesi'nin 100'üncü yıl etkinliğine tepkiler büyüyor

"Cumhuriyetin 100.yılına özel gerçekleştirdiğimiz özel gösteride 100 komşumuzla modern dans Zumba etkinliğinde buluştuk.Cumhuriyetin ilanından sonra spora modern anlamda önem ve değer veren, Türk sporuna yeni bir benlik kazandıran Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ile anıyoruz."

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Belediyenin düzenlediği etkinlikte paylaşılan videolar ise sosyal medyada tepki çekti. İzzet Çapa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Amaç da Cumhuriyeti ve Atatürk’ü anmakmış… Delirdiniz desem, deli bile bunu yapmaz' ifadelerini kullandı. 

Avcılar Belediyesi'nin Zumba etkinliğine gelen tepkilerden bazıları şöyle: 


Avcılar Belediyesi'nin 100'üncü yıl etkinliğine tepkiler büyüyor - Resim : 2

Avcılar Belediyesi'nin 100'üncü yıl etkinliğine tepkiler büyüyor - Resim : 3

Avcılar Belediyesi'nin 100'üncü yıl etkinliğine tepkiler büyüyor - Resim : 4

Avcılar Belediyesi'nin 100'üncü yıl etkinliğine tepkiler büyüyor ile ilgili etiketler Avcılar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.