ATV En Erken Final Kararını Bu Dizi İçin Verdi! Başrol Finalden Önce Ayrıldı!

ATV yeni dizisi Hakim için belki de en erken final kararını verdi. ABD'nin en çok izlenen dizisi Your Honor dizisinden uyarlama olan Hakim dizisi final kararı aldı.

Pazartesi akşamları güçlü rakiplerine direnen Hakim dizisi final yapıyor. Gelecek hafta 10. bölümüyle ekrana gelecek olan Hakim dizisi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekmişti. ATV En Erken Final Kararını Bu Dizi İçin Verdi! Başrol Finalden Önce Ayrıldı!

Kanallarda yaşanan yaprak dökümü ATV'ye de sıçradı. Büyük beklentilerin olduğu Hakim dizisi final yapıyor. Seyirciden beklenilen ilgiyi görmeyen Hakim 10. bölümüyle ekrana veda ediyor.

Hakim dizisinin final kararı alması da şaşırttı. İlk bölümlerde zirveye oynayan Hakim yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Your Honor dizisinin Türkçe uyarlaması oldu.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Burcu Kara, Ebru Özkan ve Hasibe Eren gibi yıldızlar geçidi olan diziyi performanslar da kurtaramadı.

Kanal D'nin Yargı dizisi gibi hukuksal bir hikayeye sahip olan Hakim oyuncu kadorusunun güçlü olmasına rağmen reytginelre yenik düştü.

ATV En Erken Final Kararını Bu Dizi İçin Verdi! Başrol Finalden Önce Ayrıldı!

UĞUR YÜCEL ERKEN VEDA ETTİ!

Dizinin final kararı almasından hemen önce oyunculardan Uğur Yücel'in diziye veda etmesi dikkat çekmişti.

FİNAL GELECEK HAFTA!

Haziran ayında final yapması beklenen Hakim dizisi 10. bölümüyle ekrana veda edecek. Final nedeni reytingler olan Hakim 11. bölümü 13 Haziran Pazartesi ATV'de ekrana gelecek.

 

ATV En Erken Final Kararını Bu Dizi İçin Verdi! Başrol Finalden Önce Ayrıldı! ile ilgili etiketler Erdal Beşikçioğlu hakim dizisi final hakim dizisi neden final yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.