ATV EDHO'nun peşini bırakmıyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da son karar belli oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor derken son gelen haber herkesi şaşırttı. ATV EDHO'yu bırakma niyetin olmadığını gösterdi. Dizinin farklı bir isimle dijital bir platformda yayınlanacağı haberleri sonrası ATV yönetiminden hamle geldi.

Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da son durum belli oldu. Başrolü Oktay Kaynarca'nın kısa bir süre önce açıkladığpı yeni sezon müjdesi izleyicinin heveslendirdi. Dijital platfomda Son Efsane ismiyle yayınlanacağı haberlerinin çıkmasıyla ATV yönetimi de harekete geçti.

ATV'DEN MİLYONLUK HAMLE!

Yapımın farklı bir platformda yayınlanacağı haberlerinin ardından ATV'nin, yapımcı şirket BVB Film Yapım Prodüksiyon A.Ş. ve senarist Bahadır Özdener'e 165 milyon TL'lik dava açacağı iddia edildi.

EDHO hangi kanalda yayınlanacak, kimler oynayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar  Olmaz ekranlara dönüyor!

Konuya ilişkin edinilen bilgiye göre; "EDHO dizisinin bütün haklarının atv'de olduğu, başka bir kanalın veya yapımcının bu diziyi veya bir benzerini her ne isim ve şekilde olursa olsun yapmasının ve yayınlanmasının mümkün olmadığı" öğrenildi.

ATV EDHO'nun peşini bırakmıyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da son karar belli oldu ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.