Attila Gökçe: Dorukhan'ın çözülmemiş bir sıkıntı var

Milliyet'teki köşesinden Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a seslenen duayen spor yazarı Attila Gökçe, Dorukhan Toköz'e de ayrı bir parantez açtı: "Bu çocuğun ya özel bir sorunu var, ya da kulüp içinde çözülmemiş bir sıkıntısı. Çözmesi, çözülmesi gerekiyor. Böyle olmuyor!"

Duayen Beşiktaş yazarı Attila Gökçe, bugün Milliyet'teki köşesinden Sergen Yalçın'a seslendi. Gökçe, "Bu skorla kimse kimseyi günah keçisi ilan etmemeli. Beşiktaş fatura kesmeden çözüm bulmalı. O çözümlerin ilki milli maç arası ve sonradan maçsız geçecek haftayı çok iyi değerlendirmek… Topla takımı Sergen Hoca… Çalıştır şu çocukları, takım olsunlar. Sen de çalış, Beşiktaş’ı anlat onlara. Senden iyi bilen mi var!" ifadelerini kullandı.

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve eski Dorukhan'ın mumla aratan milli orta saha oyuncusunu da eleştiren Gökçe, şunları yazdı: "Seyredeni hayrete ve kuşkuya düşürecek oyuncu Dorukhan’dı. Adeta kayıptı. Verimsiz, sorumsuz, ikili mücadeleden uzak oyun anlayışına akıl erdiremedik, şaşırdık… Bir yandan da spiker arkadaşımız Yalçın Çetin’i dinliyoruz… Hayır, bir kez bile adını söylemedi Dorukhan’ın. Eh, pes yani! Bu çocuğun ya özel bir sorunu var, ya da kulüp içinde çözülmemiş bir sıkıntısı. Çözmesi, çözülmesi gerekiyor. Böyle olmuyor!"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Attila Gökçe: Dorukhan'ın çözülmemiş bir sıkıntı var ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Attila Gökçe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.