Attığı her adımı olay olan Aleyna Tilki bu kez de otelden kovuldu!

Şarkılarıyla dinleyicilerin beğenisini kazanan fakat attığı her adım ile de olay olan Aleyna Tilki, bu kez kaldığı otelden kovuldu.

Genç yaşta sanat dünyasında adından söz ettirmeye başlayan 23 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, yaşadığı olaylı anlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda bir tatil beldesinde esnafla tartışan Aleyna Tilki, bu kez de kaldığı otelde yaşanan bir olay nedeniyle magazin gündeminde yer aldı.

OTELDE PARTİ VERDİ, ODAYI BOŞALTMASI İSTENDİ!

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre;  Aleyna Tilki geçen akşam 6 kişilik arkadaş grubu ile Cihangir’deki Big Peace adlı otelde Parti verdi.

Gece yarısı 2’de başlayan partinin yüksek sesinden dolayı çevredeki komşular rahatsız oldu. Uyarılara aldırış etmeyen şarkıcı, eğlenmeye devam etti.

Çevredekilerin mekan sahibine ulaşması sonucu ünlü şarkıcının odasının boşaltılması istendi.

İddiaya göre Tilki, “Parasını verdim” dedi. Kısa bir tartışmanın ardından Aleyna Tilki ve arkadaşları oteli terk etmek zorunda kaldı.

 

Attığı her adımı olay olan Aleyna Tilki bu kez de otelden kovuldu! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.