Hulk hayatının en doğru kararını vermiş! Şampiyon Atletico Mineiro, Brezilya Kupası'nı da kazandı

2021 Brezilya Kupası finali rövanş maçında Atletico Mineiro, deplasmanda Athletico Paranaense'yi 2-1 yenerek kupaya uzandı. Curitiba kentindeki Baixada Stadı'nda oynanan karşılaşmada, konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Keno ve 75. dakikada Hulk kaydetti. Athletico Paranaense'nin tek golü, 86. dakikada Jaderson'dan geldi.

Brezilyalı golcü Hulk geçen sezon devre arasında, Diego Costa ise bu yaz Beşiktaş yerine Atletcio Mineiro'yu tercih etmişti. Ülkelerine dönen sambacılar, sezonu çifte kupayla tamamladı...

Finalin ilk maçını 4-0 kazanan Atletico Mineiro, rövanşında da rakibini yenerek ikinci kez turnuvadan zaferle ayrıldı. Atletico Mineiro'nun Brezilyalı yıldız oyuncusu Hulk, turnuvayı 8 golle tamamlayarak krallık yarışında adını zirveye yazdırdı.

50 yıl aranın ardından şampiyonluğa ulaşan Atletico Mineiro, bu sezon ikinci kez kupa sevinci yaşadı.

HULK GOL KRALI OLMUŞTU

Brezilya Serie A'yı 84 puanla zirvede tamamlayan siyah-beyazlılar, 50 yıllık şampiyonluk özlemine son verirken, tarihinin ikinci şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Sezonu Flamengo 71 puanla ikinci, Palmeiras ise 66 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Bu yıl ocak ayında Atletico Mineiro'ya transfer olan yıldız futbolcu Hulk, gol krallığı yarışında 19 golle zirvede yer aldı.

Hulk hayatının en doğru kararını vermiş! Şampiyon Atletico Mineiro, Brezilya Kupası'nı da kazandı

Hulk hayatının en doğru kararını vermiş! Şampiyon Atletico Mineiro, Brezilya Kupası'nı da kazandı ile ilgili etiketler Brezilya Beşiktaş hulk Atletico Mineiro Brezilya Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.