Atletico Madrid'e evinde yan bakılmıyor

İspanya LaLiga'nın 11. hafta maçında Atletico Madrid, sahasında Alaves'i ağırladı. Ev sahibi ekip mücadeleyi 2-1 kazanarak zirveyi takibi sürdürdü. Atletico Madrid, sahasında oynadığı beşinci karşılaşmadan da galip ayrılmayı başardı.

İspanya La Liga 11 hafta maçında Atletico Madrid ile Alaves karşı karşıya geldi. Metropolitano Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Atletico Madrid 2-1 kazandı. Atletico Madrid bu galibiyetle birlikte bu sezon kendi sahasında oynadığı beşinci karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Atletico Madrid'e galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Rodrigo Riquelme ve 45+1'nci dakikada Alvaro Morata kaydetti. Alaves'in tek golü 90+6'ncı dakikada Ander Guevara'dan geldi.

Madrid'de milli oyuncumuz Çağlar Söyüncü karşılaşmada süre almadı.

Bu sonuçla birlikte Atletico Madrid, puanını 25'e yükselterek zirve takibine devam etti. Konuk ekip Alaves 5 puanda kalırken galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

Önümüzdeki maç haftasında Atletico Madrid, Las Palmas deplasmanına gidecek. Alaves ise sahasında Almeria'yı ağırlayacak.

Atletico Madrid'e evinde yan bakılmıyor ile ilgili etiketler Atletico Madrid La Liga İspanya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.