Madrid derbisinde kazanan çıkmadı

107 yıllık geçmişi olan Madrid derbisinde kazanan çıkmadı. Barcelona formasıyla El Clasico'larda Real Madrid'e gol atmaya alışık olan Atletico'nun Uruguaylı forveti Luis Suarez, derbide golünü attı ama son sözü Benzema söyledi. La Liga'da şampiyonluk yarışı kızışıyor...

La Liga'nın 26. haftası Madrid derbisine sahne oldu... Başkentin ezeli rakipleri Wanda Metropolitano'da kozlarını paylaştı. 58 puanla lider durumdaki Atletico Madrid, 8 yıllık şampiyonluk hasretini dindirmek için çok kritik bir sınavı daha geçmek istiyordu ancak başaramadı.

Atleti, ezeli rakibini Luis Suarez'in 15'te attığı golle 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir viraj dönmek üzereydi ki 88'de sahneye Karim Benzema çıktı: 1-1. Arjantinli teknik direktör Diego Simeone yönetimindeki Atleti, 53 puanlı ezeli rakibini mağlup ederek farkı 8'e yükseltmeye çok yaklaşmıştı ancak 59'da kaldı. Ligin ilk yarısındaki Madrid derbisini 2-0 kazanan Real Madrid yine yenilmedi.

Barcelona'nın dün Osasuna deplasmanında kazanmasıyla zirvede puan farkı 2'ye inmişti. Son 3 maçında 5 puan kaybeden Atletico Madrid artık cepten yemek istemiyordu ancak 2 puan daha kaybederek ezeli rakibini de yarışa ortak etti.  Real Madrid ise zorlu derbiye son 5 haftada topladığı 13 puanla gelmişti.

Madrid derbisinde kazanan çıkmadı

GUTİ: Heyecan, sinir, her şeyden biraz vardır. Maçı kazanmak için büyük bir arzuyla o sahaya çıkarsınız. Maçtan sonra iki taraftan da pek çok kişiden telefon alacağınızı biliyorsunuz. Bu, zihninizde büyük bir yer tutar."

FORLAN: "Her derbi özeldir. Şehirde, ülke çapında herkes bu maçı bekliyor. La Liga tüm dünyada da izleniyor. Birçok insanın maçı seyredeceğini biliyor ve oynamaktan heyecan duyuyorsunuz. Şehrin en iyisi olmak isteyen iki büyük kulüp. Görmek ve tabii ki oynamak için harika bir derbi." 

Madrid derbisinde kazanan çıkmadı ile ilgili etiketler Atletico Madrid Real Madrid La Liga Luis Suarez Karim Benzema
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.