Angel Correa atıyor, Atleti kazanıyor

Atletico Madrid evinde Elche'yi tek golle mağlup ederek La Liga'ya 2 maçta 6 puanlık başlangıç yapmayı başardı. İspanya'nın son şampiyonunda Arjantinli forvet Angel Correa sezona 2 maçta attığı 3 golle başlayarak dikkatleri üzerine çekti. Tangocu son 10 maçta 8 gol attı!

La Liga'da son şampiyon Atletico Madrid, yeni sezona 2'de 2'yle başladı. Diego Simeone'nin ekibi kendi sahası Wanda Metropolitano'daki ilk maçında Elche'yi tek golle devirdi. Madrid ekibinde bu hafta da Angel Correa fark yarattı.

Sezona Celta Vigo deplasmanında 1-2 kazanarak başlayan Atletico Madrid'in 2 golünü de Angel Correa atmıştı. 26 yaşındaki tangocu 2017-18, 2018-19 ve 2020-21 sezonunun açılış maçlarında da birer gol atmıştı. Arjantinli forvet 1-0 kazandıkları Elche maçında da galibiyet golünü atan isimdi. Lionel Messi'nin Rosario'dan 26 yaşındaki hemşehrisinin piyasa değeri  40 milyon euroya ulaşmış durumda. Correa, Atletico Madrid'e 2015 Ocak ayında Arjantin'in San Lorenzo takımında 10 milyon euroya transfer edilmişti.

39. dakikadaki golün asisti Rodrigo De Paul'den geldi. 35 milyonluk yeni transfer ilk 11'de çıktığı ilk maçta skor katkısı sağladı.

Başkent ekibi La Liga'nın 3. haftasında Villarreal'i ağırlayacak. İlk hafta mücadelesinde evinde Athletic Bilbao'yla golsü berabere kalan Elche bu hafta da gol atamadı. Fran Escribá'nın takımı haftaya Sevilla'yı ağırlıyor.

Angel Correa atıyor, Atleti kazanıyor

Angel Correa atıyor, Atleti kazanıyor ile ilgili etiketler Atletico Madrid La Liga Elche Angel Correa Diego Simeone
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.