Atiba Hutchinson'un Beşiktaş'a transferinin perde arkası

2013-15 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Hırvat teknik direktör Slaven Bilic, Siyah-Beyazlı taraftarlarca hep iyi hatırlanıyor. Bilic belki takımı şampiyon yapamadı ama oluşturduğu altyapı Şenol Güneş'le büyük başarılara imza attı. Bilic'in Atiba transferinde de önemli bir rol oynadığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor deplasmanında galibiyet golünü atarak bu sezon 24 maçta 4 gol 5 asiste ulaşan Atiba Hutchinson, taraftarın kalbindeki yerini perçinledi. Sezon başında "emekli olacak" denen 38 yaşındaki Kanadalı futbolcu, Siyah-Beyazlı kulüpteki 8. sezonunda harikalar yaratmaya devam ediyor.

Beşiktaş'ın transferden sorumlu idarecisi Erdal Torunoğulları'nın ilk transferi olan Atiba, meğer Slaven Bilic tarafından camiaya kazandırılmış. Milliyet'e konuşan Torunoğulları, "Atiba benim ilk transferimdi. O dönem yönetimin verdiği yetki ve Slaven Bilic'in ısrarıyla bu transferi gerçekleştirdik. Bilic ile konuştuğumuzda, 'Atiba benim olmazsa olmazımdır. Onu alırsak 3-4 bölgede oynatabilirim. Çok çalışkan ve çok iyi bir profesyonel' demişti. Slaven Bilic ne dediyse çıktı. Atiba niye başarılı diye sorarsanız tek bir nedeni var, çok iyi bir profesyonel ve çok iyi bir aile babası. Bence işin sırrı burada yatıyor. Ailesine çok düşkün. Düzenli bir hayatı var. Beslenmesine ve uykusuna da çok dikkat ediyor." ifadelerini kullandı.

Atiba Hutchinson'un Beşiktaş'a transferinin perde arkası ile ilgili etiketler Beşiktaş Slaven Bilic Erdal Torunoğulları Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.