Atiba'nın kararı Beşiktaş taraftarını sarsacak!

Geldiği günden beri gösterdiği performansla Beşiktaş'ı ve taraftarları memnun eden Atiba Hutchinson, yeni sözleşmeye yanaşmadı ve 2018'de Beşiktaş'tan ayrılacak.

Beşiktaş, ortaya koyduğu müthiş performansın ardından 33 yaşında olmasına rağmen Ricardo Quaresma'nın mukavelesini 2020 yılına kadar uzatmış, bu durum siyah beyazlı camiada sevinçle karşılanmıştı.

ATİBA'YA Q7 FORMÜLÜ

Yönetimin Portekizli yıldız konusundaki tavrından son derece memnun olan taraftarların, bir diğer beklentisi ise orta sahanın beyni olan 34'lük delikanlı Atiba Hutchinson'la mukavele yenilenmesiydi.

İdareciler, camianın isteğini değerlendirmeye alırken, Kanadalı yıldızın kariyeri ile farklı planlarının olduğu ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞLILARI ÜZECEK

Sözleşmesi Mayıs 2018'de bitecek olan Atiba'nın, daha sonra ülkesine dönmeyi 1 ya da 2 yıl futbol oynadıktan sonra kariyerine son vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Atiba'nın kararı Beşiktaş taraftarını sarsacak! ile ilgili etiketler Beşiktaş Sözleşme Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.