Atiba taraftarı güldürdü! Müjdeli haberi verdi...

Atiba Hutchinson'ın Beşiktaş'ta akıbeti belli oldu! Siyah-beyazlı ekibin verdiği karar süresinde olumlu sonuç ile dönen Hutchinson'ın, 2022-2023 sezonunda da Beşiktaş formasını giymesi bekleniyor.,

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson sevinci! Kararı kendisine bırakılan tecrübeli futbolcu taraftarını üzmedi...

2013 yılında Süper Lig'e Beşiktaş vasıtası ile gelen Atiba Hutchinson, kararını verdi. Siyah-beyazlı ekip kararı 38 yaşındaki tecrübeli futbolcuya bırakmıştı. Olumlu yönde konuşan Atiba Hutchinson “Fiziksel açıdan iyi durumdayım ve 40 yaşına kadar futbol oynamayı hedefliyorum” ifadelerini kullandı. Yaptığı açıklama ile kararını Beşiktaş'ta kalmak olarak belirleyen Atiba, taraftarı sevindirdi. Yıldız futbolcunun 2022-2023 yılında da Beşiktaş'ta forma giymesi bekleniyor.

SÖZLEŞME BU KEZ GECİKMEYECEK

Bu arada siyah-beyazlı yönetimin, Atiba Hutchinson ile sezon sonunda yapılacak yeni sözleşme görüşmelerini bu kez geciktirmeyeceği ifade edildi. Kanadalı futbolcu son iki senede maddi konulardaki görüşmelerin uzaması nedeniyle sezon başı çalışmalarına rötarlı başlamıştı. Siyah-beyazlıların, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın gelecek sezon da mutlaka kadrosunda görmek istediği deneyimli oyuncuya lig bittikten kısa süre 1 yıllık imza attırmasına kesin gözüyle bakılıyor. (Skorer)

Atiba taraftarı güldürdü! Müjdeli haberi verdi... ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.