Atiba, Kayserispor maçında taraftarı mest etti!

Beşiktaş'ın 36 yaşındaki ön liberosu Kanadalı Atiba Hutchinson, dün akşam oynanan Kayserispor maçında yine fark yarattı. Yıldız oyuncu 74 dakikada ortaya koyduğu etkili görüntüyle taraftarları mest etti.

Siyah-beyazlıların, Kanadalı ön liberosu Atiba, adale sakatlığını atlatmasının ardından Siyah-Beyazlı formasıyla görevine başarıyla devam etti. Karşılaşmanın 20. dakikasında attığı golle rakibin kilidini açan yıldız futbolcu, görev aldığı 74 dakika boyunca rakip takım futbolcuları üzerinde büyük baskı kurdu ve oyun hakimiyetini takımında tutmayı başardı.

Atiba, Kayserispor maçında taraftarı mest etti!

''TAKIM İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM''

Mücadelenin ardından açıklamada bulunan Atiba, “Çalışkan bir oyuncuyum. Takım için elimden geleni yaparım. Önemli bir galibiyet aldık. Bu maçtan çıkarılacak bir çok nokta var. Serimize devam ediyoruz ve taraftarlarımızı da mutlu ettik. Bunu sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Atiba, Kayserispor maçında taraftarı mest etti! ile ilgili etiketler Kayserispor Atiba Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.