Atiba, Çaykur Rizespor maçıyla 11'e dönüyor

Sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı, rakiplerin zorluğu ve arkadan gelen Fenerbahçe ile Galatasaray'ın oluşturduğu baskıyla mücadele eden Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson sevinci yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar sakatlığı nedeniyle Kayseri maçını kaçıran yıldız isme Rize maçında çok ihtiyaç duyacak.

Süper Lig'de 37. haftayı en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde tamamlayan Beşiktaş, bitime 5 maç kala Çaykur Rizespor’un konuğu oluyor. Zorlu 90 maçın hazırlıklarına başlayan Siyah-Beyazlılar'da sakatlığı nedeniyle Kayseri maçında forma giyemeyen Atiba Hutchinson bugün takımla çalıştı. Kanadalı yıldız orta saha, Rize'de ilk 11'e geri dönecek.

Tedavisi devam eden ve saha antrenmanalarına başlayan Cyle Larin’in durumu ise maç günü belli olacak. 33 maçta 15 gol, 4 asistle oynayan Larin'in yokluğunda 4-6-0 dizilişiyle sahaya çıkan teknik direktör Sergen Yalçın, Georges-Kevin N'Koudou 40 yıllık forvet gibi oynayınca rahat bir nefes almıştı.

Sakatlıkları süren Aboubakar ve Oğuzhan, Rize deplasmanında da görev yapamayacaklar. Kart cezaslısı Welinton da Atiba gibi 11'e dönüyor. Ancak sağ bek Valentin Rosier ve joker Necip Uysal kart cezalısı...

28 Nisan çarşamba günü Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak maç saat 20:30’da başlayacak.

Atiba, Çaykur Rizespor maçıyla 11'e dönüyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.