Athena Hakan Özoğuz'un lenfoma kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıktı! İşte tedaviye başlayan şarkıcının sağlık durumu

Sevilen müzik grubu Athena'nın üyelerinden Hakan Özoğuz'un sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ortaya çıktı. Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi olan 45 yaşındaki Hakan Özoğuz'un lenfoma kanserine yakalandığı ve tedavi gördüğü öğrenildi.

Arsız Gönül, Kafama Göre, For Real, Öpücük, Kime Ne, Sen de Yap, Çatal Yürek, Yaşamak Var Ya gibi şarkıları dillere dolanan müzik grubu Athena'nın üyelerinden Hakan Özoğuz ile ilgili yaşanan gelişme sevenlerini üzdü. Athena'nın gitaristi Hakan Özoğuz'un lenfo kanserine yakalandığı öğrenildi.

Athena'nın gitaristi Hakan Özoğuz lenfoma kanserine yakalandı! İşte son sağlık durumu


Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi olan Hakan Özoğuz bir süredir bazı konserlerde yer alamıyordu. Özoğuz'un sahnelerde olmama nedeni ortaya çıktı. 45 yaşındaki Özoğuz'un lenfoma kanserine yakalandığı öğrenildi.


TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN TABURCU OLDU

Özoğuz, geçtiğimiz günlerde Amerikan Hastanesi'nde tedavi gördü. Tedavisi nedeniyle bir süredir bazı konserlerde yer alamayan Özoğuz'un hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.

 

 

Athena Hakan Özoğuz'un lenfoma kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıktı! İşte tedaviye başlayan şarkıcının sağlık durumu ile ilgili etiketler Athena kanser Hakan Özoğuz lenfoma kanseri kanser tedavisi sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.