Athena Hakan'ın Hastalığı Ne? Hakan Özoğuz Kimdir, Kaç Yaşında?

Athena üyesi Hakan Özoğuz bir süredir tedavi görüyor. Lenfomaya yakalandığı duyurulan Athena Hakan'ın hastalık haberi sanat camiasını üzdü. Peki Hakan Özoğuz kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Hakan Özoğuz'un hastalığı ne sorusu gündemde. 45 yaşındaki sanatçının özel bir hastanede tedavi gördüğü uzun süredir biliniyordu. Taburcu olduğu duyurulan Athena Hakan'ın hastalığı nedir?

Athena Hakan'ın lenfomaya yakalandığı ve bu yüzden bir süredir özel bir hastanede tedavi gördüğü biliniyor.

HAKAN ÖZOĞUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Hakan Özoğuz 11 Ekim 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Athena grubunun gitaristi olan Hakan Özoğuz aynı zamanda Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi olarak bilinmektedir.

Hakan Özoğuz, 11 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da Fenerbahçe semtinde doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Babası Ahmet Özoğuz’dur. Açıköğretim Fakültesinde okudu. 2007’de babaları Ahmet Hamdullah Özoğuz öldü. Müzisyen olmak için en büyük desteği dedesinden gördü.

Athena Hakan'ın Hastalığı Ne? Hakan Özoğuz Kimdir, Kaç Yaşında? ile ilgili etiketler athen hakan Hakan Özoğuz
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.