Athena grubundan Hakan Özoğuz baba oluyor!

Athena Gökhan'dan sonra Athena Hakan da babalık heyecanı yaşıyor.

Üç çocuk babası Gökhan Özoğuz’dan sonra ikiz kardeşi Hakan Özoğuz da babalık heyecanı yaşıyor.

Hakan Özoğuz’un eşi Selin Özoğuz, 6 aylık hamile. Erkek bebek bekleyen Selin Özoğuz, şubat ayında doğum yapacak.

Eşinin yanından ayrılmayan, ve oğluna daha fazla zaman ayırabilmek için bu yıl aktif olarak O Ses Türkiye jürisinde yer almayan, Hakan Özoğuz, şu sıralar oğlunun odasının dekorasyonuyla meşgul.

5a06e21fc03c0e46743fd09c

HAKAN ÖZOĞUZ KİMDİR?

11 Ekim 1976 yılında dünyaya gelen Hakan Özoğuz İstanbul Fenerbahçe semtinde dünyaya geldi. Hakan Özoğuz aslen Gaziantep doğumlu olup babası Ahmet Özoğuz’dur. Açıköğretim fakültesinde üniversite eğitimi almaya başlayan Hakan Özoğuz ikiz kardeşiyle birlikte Athena grubunu kurmuştur.

2006 yılında müzik eğitimi alabilmek için ikiz kardeşi Gökhan Özoğuz ile Londra’ya giden Hakan Özoğuz müzik kariyerine büyük katkı sağladı. Hala Athena grubunda gitaristlik yapan Hakan Özoğuz’un 2007 yılında babası vefat etti. 15 yaşında gitara merak salan Hakan Özoğuz birçok şarkıya da imza attı.

5a06e212c03c0e46743fd09a

HAKAN ÖZOĞUZ’UN MÜZİK KARİYERİ

1987 yılında kurmuş oldukları Athena grubu birçok kesim tarafından büyük bir ilgiyle dinlendi. Müzik hayatları için önemli bir deneyim olan Eurovision yarışmasına 2004 yılında katılan ve “For Real” adlı şarkıyla Türkiye’yi temsil eden Athena grubu yarışmada 195 alıp 4. sırada yarışmayı tamamladı. Ayrıca A Milli Basketbol takımı için yapılan “12 Dev Adam” şarkısı büyük beğeni topladı.

HAKAN ÖZOĞUZ’UN ALBÜMLERİ

Hakan Özoğuz kardeşiyle birlikte kurduğu Athena grubunda büyük başarılara imza attı ve pek çok albüm çıkardı.

Hakan Özoğuz’un albümleri; One Last Breath, Holigan, Tam Zamanı Şimdi, Mehteran Seferi, Her Şey yolunda, US, Athena, İT, 100 Şerefli Yıl, Pis, Ben Böyleyim ve Altüst’tür. Hakan Özoğuz şu an O ses Türkiye yarışmasında ikiz kardeşiyle birlikte jürilik yapmaktadır.

Athena grubundan Hakan Özoğuz baba oluyor! ile ilgili etiketler Gökhan Özoğuz Athena Bebek baba Hakan Özoğuz
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.