Athena Gökhan'ın çocukları ilk kez ortaya çıktı!

Gökhan Özoğuz ve eşi Melis Ülken'in üç çocuğunun bir arada olduğu fotoğraf ilk kez basına yansıdı. Babaları gibi kızıl saçlı olan çocuklardan en büyüğü 4.5 yaşında ve adı Ayşe Derya. 1.5 yaşındaki ikizlerin adları ise Leyla ve Ali.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye'deki jüri üyeliğinin ardından belli çevrelerin tanıdığı bir isim olmaktan çıktı ve tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline geldi. Yarışmadaki doğal ve sempatik tavırları ile herkesin gönlünü çelen, özellikle çocukların favorisi olan Gökhan Özoğuz aynı zamanda 3 çocuk babası. Sanatçı, kameralardan özene bezene sakladığı3 kardeşin fotoğrafları sonunda ortaya çıktı.

5a34ed942269a22478af56b9_1

Kızları Ayşe'yi kucaklarına alan Gökhan Özoğuz Melis Ülken çifti, onu da saklıyorlardı, ön plana çıkarmıyorlardı. Ama minik Ayşe ilk defa amcası Hakan Özoğuz'un düğününde görüntülenmiş ve sevimliliği ile herkesi kendine hayran bırakmıştı.

Ayşe henüz 3 yaşındayken Gökhan Özoğuz ve Melis Ülken yeniden anne baba olmanın heyecanını yaşadı. Melis Ülken'in ikizlere hamile olduğu ortaya çıktı ve ardından doğum yaptı. Çift onları da hiç kimseye göstermemeye yeminliydi adeta.

1831682_8_1513501355bSDE3

Çift istediği kadar saklayadursun çocuklarının bir arada olduğu fotoğraf ortaya çıktı. Zaten Gökhan Özoğuz'un dünyalar tatlısı kızını görmüştük ama ikizler ilk defa görüldüler. Ve 3 kardeşin birbiriyle olan benzerliği ve kızllıkları herkesi çok şaşırttı.

Athena Gökhan'ın çocukları ilk kez ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Gökhan Özoğuz çocukları melis ülken
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.