Athena Gökhan Alevi mi? Gökhan Özoğuz kimdir?

Athena grubunun lideri şarkıcı Gökhan Özoğuz hakkında internet ve sosyal medyada araştırmalar sürüyor. Bir süre O Ses Türkiye'nin jüri üyeliğini yapan Athena Gökhan'in alevi olup olmadığı da merak konusu oldu. Peki Athena Gökhan alevi mi?

Şarkıcı Gökhan Özoğuz kimdir? Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz hayranları tarafından sıkı takip edilen şarkıcıların başında geliyor. Şarkıları ile milyonların dinlediği Athena Gökhan sosyal medya hesabından da zaman zaman yaptığı açıklamalar ile gündeme geliyor. Peki Athena Gökhan alevi mi?

ATHENA GÖKHAN ALEVİ Mİ?

Atehan Gökhan, İzmir'de geçtiğimiz yıllarda bir alevi ailenin evinin kapısına defol alevi yazısı yazılarak çarpı konulması ile gündeme gelmişti. Gökhan Özoğuz ""Kapıları işaretleyenler hainlik edenlerdir" demişti.

Athena Gökhan Alevi mi? Gökhan Özoğuz kimdir?

Athena Gökhan daha öncesinde de verdiği röportajda "Ben müslümanım" ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı, abdest alırken çekilmiş fotoğrafını daha önce sosyal medya hesabından yayınlamıştı

Athena Gökhan Alevi mi? Gökhan Özoğuz kimdir? ile ilgili etiketler Athena athena gökhan alevi mi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.